TILAESITTELY

 

Liikuntahalli väliverho yläasennossa
Liikuntahalli väliverho yläasennossa

Liiggis - liikuntahalli keskellä kaupunkia

Valtatie 8 varrella sijaitseva LIIGGIS on Kalajoen ydinkeskustassa sijaitseva sisäliikuntahalli. Uusi yhtenäiskoulu sekä kauppakeskus MERTA ovat alle kilometrin kävelymatkan päässä. Meille on helppo tulla myös autolla. Reilun kokoisella asfaltoidulla parkkialueelta löytyy paljon pysäköintitilaa.

LIIGGIS sisäliikuntahalli valtatie-8 suunnasta
LIIGGIS sisäliikuntahalli valtatie-8 suunnasta

Saapuminen liikuntavuoroon

Kun olet varannut ja maksanut liikuntavuorosi varauskalenterissa, saat puhelimeesi tekstiviestillä numerokoodin 10 minuuttia ennen vuorosi alkua. Syötettyäsi koodin ulko-oven näppäimistöön, sähkölukko tunnistaa sinut ja avaa oven. Näin pääset vaihtamaan varusteesi pukutiloihin ja olet valmis kun vuorosi alkaa! 


Liikuntapaikat 


Pelikenttä vaihtoehtoja (lohkoja) on kolme: 


Lohko A, pohjoispääty:  Kentän koko: 14,2m x 19,6m (278m2)Kentällä on mahdollista pelata sulkapalloa, lentopalloa, salibandya, koripalloa ja futsalia. Lisäksi voi harrastaa voimistelua, tanssia, kamppailulajeja jne. Tilaan kuljetaan Lohko B:n kautta. 

Lohko B, eteläpääty: Kentän koko: 14,2m x 19,6m (278m2)Kentällä on mahdollista pelata sulkapalloa, lentopalloa, salibandya, koripalloa ja futsalia. Lisäksi voi harrastaa voimistelua, tanssia, kamppailulajeja jne. Tilaan kuljetaan suoraa välinevarastosta ja pukutiloista. 

Lohko C, koko halli: Kentän koko: 28,4m x 19,6m (557m2)Voit järjestää vaikka harrastusporukan turnauksen, sukujuhlat tai esimerkiksi yrityksen tyky-päivät. 


Hyppymonttu, UUTTA KALAJOELLA, KANNATTAA KOKEILLA!  

Lohko B:ssä on vauhtirata ja uusi hyppymonttu. Montun mitat ovat leveys 3m, pituus 4m ja vapaa korkeus 6m. Monttuun hypätään esim trampoliinin tai ponnahduslaudan kautta. Montussa on vaahtomuovipala pehmusteet. 
Pukuhuoneet ja peseytymistilat

Yläkerran sosiaalitiloissa on naisille ja miehille omat 25 hengen pukuhuonneet. Pukuhuoneiden yhteydessä on uudet peseytymis- ja wc-tilat.  Pukuhuoneiden välittömässä läheisyydessä on lukolliset lokerokaapit henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämistä varten. 

Jos haluat ottaa esim lapsesi mukaan, pukuhuoneiden läheisyydessä on aulatila josta on suora näköyhteys liikuntahalliin. Aulatilassa voi piirrellä ja lueskella rauhassa.


Uusi hyppymonttu!